ßusHoo_sHincHean Admin
Mesaj Sayısı : 84 Yaş : 30 Nerden : İst xD Tuttuğunuz Takım : Ruh Haliniz : Kayıt tarihi : 08/08/08
| Konu: Forum KuraLLarı Perş. Ağus. 21, 2008 1:45 pm | |
| 1-Sitede her hangi bir şekide rekLam vermek, 2-Gereksiz Flood yapmak (aynı mesajı üst üst yoLLamak), 3-Türkçe'yi düzgün kuLLanmamak, 4-Sitede hiç bir şekiLde siyasi içerikli yazı,siyasi propaganda genel ahlaka aykırı küfürlü yazı, argo kabul edilen yazılar , hakaret benzeri yazılar yazmak, 5-Siteye giren kişilere küçümseme muamelesi yapmak, 6-Sitedeki takımlara ve FutboLculara hakaret içerikLi yazı,resim vs. de buLunmak, yasaktır ve 7-Siteye Üye Olanlar Bu şartları Kabul Etmiş Saylırlar! 8- Resim aLbümLerine resimsiz mesaj yazmak yasaktır! Bu kuraLLara uymayanLar gereken şekiLde cezaLandırıLacak gerekirse siteden atıLacaktır... Forum kuralları her zaman değiştirilebilir ve değiştikten sonra hemen geçerlidir.Kullanıcıların 'ben görmedim okumadım'deme hakları yoktur !
Sitede Yazılan Yazılardan www.duslerimin-prensi.forummum.net kesinLikLe sorumLu tutuLamaz... Yazılar Yazarları Sorumluluğundadır... | |
|