Düşlerimin Prensi (Princess Hours-Goong)
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Düşlerimin Prensi (Princess Hours-Goong)

Düşerimin Prensi ( Princess Hours-Goong ) Fan Sitesi

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yap  

Ice Princess - (Buz Prensesi)

3 posters
YazarMesaj
!_Chean_!
Admin
Admin
!_Chean_!

Erkek

Ice Princess - (Buz Prensesi) Empty
MesajKonu: Ice Princess - (Buz Prensesi)   Ice Princess - (Buz Prensesi) EmptyPerş. Ağus. 21, 2008 1:43 pm

Çok akıllı liseli bir kız olan Casey Carlyle iki arada bir derede kalmıştır. En büyük fantezisi günün birinde buz pateni şampiyonu olmaktır. Güçlü iradeli bir kadın olan annesi ise, Casey'den öğrenimine ağırlık vermesini, Harvard'a hazırlanmasını istemektedir.

Casey'nin, Amerikan Buz Pateni elemelerinde yarışan Nikki, Tiffany ve Gen adlı üç kız arkadaşı vardır. Genç kız ileride onlar gibi olmayı ummaktadır. Yaptığı girişimler sonucunda Gen'in aynı zamanda annesi de olan koçu Tina'dan eğitim alma şansını elde eder. Ancak hayallerinin peşinde koşarken kendi annesinin umutlarıyla da başa çıkmak zorundadır.

Gen'in erkek kardeşi Teddy'nin desteğini alan Casey, hayatının en büyük mücadelesine girişir. Gerçek anlamda bir "buz prensesi" olmak istiyorsa buz pateninin en iyi isimlerine karşı yarışmaktan başka seçeneği olmadığının bilincindedir.

Hazırlayan: Bilebile
http://duslerimin-prensi.forummum.com/
hiLo
Geçiyordum Uğradım
Geçiyordum Uğradım
hiLo

Kadın
Tuttuğunuz Takım : Ice Princess - (Buz Prensesi) 1450

MesajKonu: Geri: Ice Princess - (Buz Prensesi)   Ice Princess - (Buz Prensesi) EmptyCuma Ağus. 22, 2008 4:03 pm

Spr bir fiLmdi.Kız tm bir fzk dehasıydı yha!
dreams_yalan
Deneme Moderatör
Deneme Moderatör
dreams_yalan

Kadın
Tuttuğunuz Takım : Ice Princess - (Buz Prensesi) 1447

MesajKonu: Geri: Ice Princess - (Buz Prensesi)   Ice Princess - (Buz Prensesi) EmptyC.tesi Ağus. 30, 2008 4:18 pm

keısnlıkle katılıyorum hilalcim Very Happy

1 sayfadaki 1 sayfası